Kies mee de winnaar van project ‘Rebel Dreams’

Onder het motto ‘The Power of Dreams’ kondigde Honda Benelux, in samenwerking met Bigtwin begin dit jaar een unieke custom competitie aan. 2 teams kregen een gloednieuwe Rebel en een budget om mee aan de slag te gaan. Volgend weekend worden de resultaten onthuld op de BigTwin BikeShow in Houten, en het publiek mag de winnaar kiezen.

Op basis van de publieksstemmen zal het beste custom project bepaald worden. Het winnende team krijgt de gecustomizede Rebel mee naar huis, maar ook bij het uitbrengen van je stem zijn er mooie prijzen te winnen.

Project Rebel Dreams

De Honda CMX500 Rebel customize competitie is een wedstrijd tussen een Belgisch en een Nederlandse ombouwteam. Beide teams hebben een gloednieuwe Rebel motor en een ombouwbudget van Honda ter beschikking gesteld gekregen. Bigtwin volgde de beide Rebel Dreams projecten met maandelijkse artikelen op de voet, zonder natuurlijk teveel vrij te geven.

De onthulling van beide complete custom bikes vindt plaats op vrijdagmiddag 2 november 2018 aanstaande, op de Bigtwin Bikeshow in Houten, Nederland (rond 14:00 uur). Daarna kan het grote publiek stemmen en het winnende team mag zijn eigen custom Rebel als prijs mee naar huis nemen! De andere custom Rebel wordt door Honda geschonken aan de organisatie van ‘De Warmste Week’, die de motor zal veilen voor het goede doel.

Maar ook het publiek valt in de prijzen. Als je je stem komt uitbrengen maak je kans op mooie prijzen. Zo valt er een maand lang Rebel rijden te winnen.

Haal de Rebel in jezelf naar boven op de Bigtwin Bike Show en breng je stem uit!
(Online stemmen kan ook. Houd daarvoor vanaf vrijdagmiddag de Honda Facebookpagina in de gaten. Het wedstrijdreglement kan je vinden op de Honda website).

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.