Kawasaki KX Event op 26 september

Om het 2019 Motocross seizoen officieel te openen organiseert Kawasaki Benelux het spectaculaire Kawasaki KX Event. Op woensdag 26 september kan je Team Green vinden op het fraaie circuit van MC Lille (nabij Turnhout). Tijdens het Kawasaki KX Event kan je de 2019 KX modellen zelf testen, inclusief de revolutionaire nieuwe KX450 met hydraulische koppeling en elektrische start!

Het Kawasaki KX Event zit vol boordevol actie. Zo kan je zelf de nieuwe KX450 of de verbluffend snelle KX250 en KX85-II testen. Ook kan je met al je vragen terecht bij diverse professionele raceteams en technische partners die aanwezig zullen zijn. Uiteraard staan ook alle Kawasaki KX dealers voor je klaar om je uitvoerig te informeren over de nieuwe modellen.

Het motocrosscircuit “de Breugelheide” in Lille is een overzichtelijke baan met een relatief harde ondergrond, waardoor ook de minder gevorderde rijders vlot een rondje kunnen rijden en zo een optimale Kawasaki ervaring kunnen opdoen. Om mee te doen aan het Kawasaki KX Event dien je in het bezit te zijn van een geldige cross licentie.

De toegang tot het Kawasaki KX Event is helemaal gratis, voor het maken een testrit dien je je wel van te voren aan te melden via www.kawasaki.be, maar wees er wel snel bij want het aantal plaatsen is beperkt.

Kijk voor meer informatie en een KX dealer in uw regio op www.kawasaki.be

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.