Honda NM4 Vultus krijgt 11 kleuren

Honda’s NM4 Vultus krijgt een update voor 2016. Voortaan krijgt de rare manga motor een strakkere uitlaat en 11 verschillende kleurschema’s.

De Vultus mag je gerust omschrijven als de Fiat Multipla onder de motorfietsen. Het design is zo gewaagd dat iedereen nog voor de introductie wist dat dit een klassieker zal worden, al wil je er voorlopig niet dood op gezien worden.

Omdat een matzwarte Vultus te subtiel was, kan je hem nu ook in het gifgroen, paars, knalrood of kanariegeel bestellen...
Omdat een matzwarte Vultus te subtiel was, kan je hem nu ook in het gifgroen, paars, knalrood of kanariegeel bestellen…

De kans dat je er in België eentje ziet rondrijden is ongeveer even groot als dat je een DN-01 tegenkomt, dus qua exclusiviteit kan dat tellen. In Japan valt het design beter in de smaak, sterker nog: er zijn zelfs twee verschillende modellen. De NM4-01 is het model dat we in Europa ook kennen, de NM4-02 is een Japan-only uitvoering met geïntegreerde zijkoffers.

Voor 2016 maakt Honda de Vultus nog een tikkeltje excentrieker, want terwijl hij tot nog toe enkel in het zwart of wit verkrijgbaar was, kan je hem nu tegen een meerprijs in 11 verschillende kleuren bestellen. Doe ons maar een kanariegele.