Honda Benelux SUPER(sport) ‘deals’

Zo vlak voor de beurzen van het najaar introduceert Honda Benelux een paar speciale SUPER(sport) ‘deals’. Met deze deals krijg je een fikse korting op zowel de Fireblade als de Fireblade SP1, maar ook op de CBR650F en CBR500R zijn er leuke deals te doen.

De Honda CBR1000RR Fireblade krijgt een fikse update, zoveel is zeker. Volgens het persbericht zijn 90% van de onderdelen nieuw en werd de verhouding van het vermogen tot het gewicht werd met 14% verbeterd. Daarnaast is de motor uitgerust met Honda’s Selectable Torque Control, Selectable Engine Brake, nieuwe ABS, Riding Mode Select System en Power Selector en volledige Showa ophanging. Allemaal technologie die rechtstreeks afkomstig is van de RC213V-S MotoGP motor. De enige vraag die nog niet beantwoord werd door de Japanners, is of we nu eindelijk die V4 gaan te zien krijgen. Daarvoor is het nog even wachten tot EICMA.

CBR1000RR Fireblade

Maar ook de middenklassers worden niet vergeten. Ook op de Honda CBR650F en CBR500R vallen deals te doen. De middenklasser viercilinder en parallel-twin hebben lange tijd een sleutelrol vervuld in de brede line-up van Honda motorfietsen: een grote toegankelijkheid en een prettig motorkarakter, gekoppeld aan een laag gewicht en beperkte afmetingen. Koppel daar nog uitstekende prestaties en een grote wendbaarheid aan en je hebt een mooi pakketje dat zowel beginnende motorrijders als heropstappers kan aanspreken.

CBR650F

Honda Benelux biedt nu een paar speciale SUPER(sport) ‘deals aan. Op de Fireblade krijg je nu een korting van maar liefst € 2.478,- (ruim 13% op een Fireblade of ruim 10% op de Fireblade SP1). Beide ter waarde van de BIV kost.

CBR1000RR Fireblade SP

Daarnaast is de prijs van de CBR650F tijdelijk met € 1.000,- verlaagd naar € 7.999,- . Geïnteresseerden voor de Honda CBR500R kunnen kiezen tussen een prijsvoordeel van € 600,- of een gratis Akrapovic uitlaatdemper ter waarde van € 729,-.

CBR500R

Wil je met je Honda het racecircuit op? Speciale racecondities, waarbij de korting kan oplopen tot wel 25% (20% voor een CBR500R) geven je dat extra duwtje in de rug. Ook de Fireblade SP1 maakt deel uit van deze condities.

Voor meer info over deze SUPER(sport) voorwaarden kan je terecht bij je officiële Honda dealer.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.