Harley organiseert Blister Butt

De Harley Owners Group organiseert in samenwerking met Authorized Harley-Davidson-dealers en Chapters in Nederland, België en Luxemburg op 16 juli de eerste editie van de Benelux Blister Butt. Deze marathon is tevens een charity event voor Make-A-Wish, de stichting die de liefste wens van kinderen met een levensbedreigende ziekte in vervulling helpt gaan.

Liza van Hernen, H.O.G. & Consumer Experience Manager bij Harley-Davidson Benelux verduidelijkt: “Iedere rijder is welkom, op wat voor merk of type motor hij of zij ook rijdt, om mee te rijden en ons samen in te zetten voor kinderen die een heel stevig zetje in de rug kunnen gebruiken. Wij zijn trots dat we onze passie voor bikes op deze manier kunnen gebruiken voor zo’n mooi doel en we hopen dat zoveel mogelijk motorrijders zich op de 16de bij ons aansluiten.” De National Charity Officers van H.O.G. Benelux, Alexandra Maljaars en Sanne Boegheim, vullen aan: “De volledige opbrengst gaat naar Make-A-Wish. De ‘Blisters’ (blaren) op de ‘Butt’ (achterwerk) die de deelname aan meerdere etappes op een dag de rijder misschien oplevert, mag hij of zij zelf houden!”

Schermafbeelding 2016-07-12 om 19.44.23In tegenstelling tot de Iron Butt, waarbij er 1.600 km op een dag gereden moet worden, bepaalt elke rijder zelf hoe ver hij wil gaan. Concreet worden er routes uitgestippeld van dealer naar dealer (beschikbaar op gps) en per etappe betaal je een bijdrage van 5 euro. Inschrijven doe je via de H.O.G. Benelux website.

 

 

KTM Print style 11 tot 17 juli