Gratis Touring pechverhelping dit weekend

Om de lente écht welkom te heten en motorrijders eens goed te verwennen, trakteert Touring alle motards op gratis pechverhelping tijdens het eerste lenteweekend van 24 en 25 maart, ongeacht of je lid bent van Touring of niet.

Je leest het goed: álle motorrijders krijgen dit weekend gratis pechverhelping van Touring. Meer nog, als je je nu inschrijft op Touring.be krijg je zelfs een volledige maand gratis bijstand. Een kans die je niet mag laten schieten, zo aan het begin van het seizoen!

Het eerste lenteweekend gaat voor veel motorrijders samen met een jaarlijks terugkerend ritueel: afstoffen, accu laden, banden weer op druk zetten, nog eens extra opblinken… En dan genieten maar! Tenzij je motor er al na de eerste kilometers de brui aan geeft door een technische panne. Om dat te voorkomen zet Touring het eerste lenteweekend de grote middelen in: alle motorrijders – of ze nu lid zijn of niet – kunnen rekenen op gratis technische bijstand in geval van pech.

Als je motor je komend weekend in de steek laat, kan je bellen naar het nummer 02/233.24.24. Een operator noteert dan de nodige gegevens en stuurt een wegenwachter uit om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen. De Touring wegenwachters zullen dat weekend alle motoren (vanaf 125cc) depanneren op het Belgisch grondgebied. Touring zet daarvoor extra middelen in om zo goed mogelijk tegemoet te komen aan de vraag.

De mobiliteitsorganisatie laat ook enkele wegenwachters postvatten op plaatsen waar motorrijders samenkomen om uit te rijden. Op die manier kunnen wegenwachters ook proactief motoren controleren op enkele cruciale punten. Denk bijvoorbeeld aan de bandendruk die een grote invloed heeft op het weggedrag van de motorfiets (en die maar al te vaak vergeten wordt).

Omdat niet alle motorrijders zich kunnen vrijmaken tijdens het eerste mooie weekend van maart, breidt Touring de actie uit met één maand. Je kan je zonder verdere verplichting inschrijven op www.touring.be/nl/moto en zo een maand lang genieten van de gratis bijstand van Touring.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.