Duitse website verkoopt Classic Superbikes in showroomstaat

Classic races, en ook Classic Superbikes, winnen aan populariteit. Dat blijkt ook uit het grote succes van evenementen zoals de Bikers Classics in Spa Francorchamps, en ook de Bol d’Or in Frankrijk afgelopen weekend. Als je zelf op zoek bent naar zo’n pareltje uit lang vervlogen tijden, dan kijk je best even op deze website: classic-superbikes.com.

De motoren die ze aanbieden zijn niet de minste. Zo kan je er naast een Ducati 888 (met frame nummer 11) en 2 Ducati 900 Mike Hailwood replica’s ook een gloednieuwe Bimota Tesi 1D, een volledig originele Moto Guzzi Le Mans uit 1976 en een hele rits beauties van Suzuki en Yamaha vinden.

Ducati 888 – Frame nummer 11

Paradepaardjes zijn wel de MV Agusta’s. Zo bieden ze een Magni America 840 uit 1975 en een 750 S America uit 1978 aan, allebei in perfecte showroomstaat uiteraard. Voor deze laatste 2 moet je wel even wat dieper in de portemonnee duiken…

MV Agusta 750 S America en Laverda 1000c3

De site is van Team Metisse, de Duitse aftermarket-fabrikant en distributeur van onderdelen. Naast Classic Bikes in echte showroomstaat en een paar interessante restauratieprojectjes, bieden ze ook classic onderdelen aan. Die sectie moet duidelijk wel nog verder uitgebouwd worden, maar als die dezelfde kant op gaat als de motoren die ze aanbieden, dan is het zeker een site om in de gaten te houden in de toekomst.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.