Ducati World pretpark krijgt stilaan vorm

Ducatisti, en andere pretpark-liefhebbers, overal te lande kunnen zich stilaan beginnen verheugen. In het Italiaanse Mirabilandia pretpark krijgt de nieuwe Ducati World sectie stilaan vorm.

Over een paar maanden opent Ducati World in het Italiaanse Mirabilandia pretpark in de buurt van Ravenna. In het al bestaande pretpark zal een volledige sectie gewijd worden aan het Italiaanse merk. Meteen ook het eerste motor-gerelateerde themapark in Italië. Ducati World zal zo maar even 35.000m² groot zijn en daarmee één derde van het park innemen.

Ducati World zal naast de ‘Desmo Race’-rollercoaser, waar je halsbrekende toeren kan uithalen op een Desmosedici, ook heel wat andere Ducati-geïnspireerde attracties bevatten. Zo kan je je rijkunsten in de virtuele wereld testen in heel wat simulators. Als je altijd al eens een rondje wou meerijden op de Desmosedici GP machine naast Andrea Dovizioso of Danilo Petrucci, dan is dit je kans. Ook aan de allerkleinsten werd gedacht met de Diavel Ring, Kiddy Monster en Scrambler Run. Verder vind je in het park een Ducati World Shop en 3 restaurants.

De werken startten vorig jaar in juli al, en ondertussen is er heel wat vooruitgang geboekt. De rollercoaster krijgt stilaan vorm en je kan nu ook op de nu speciaal gelanceerde website terecht als je de werken op de voet wil volgen. Je kan er niet alleen de verschillende attracties bekijken, maar ook meteen al je tickets boeken en verblijf plannen.

Het Mirabilandia pretpark, waar Ducati World een deel van uitmaakt, ligt tussen Ravenna en Rimini, op een 90km van Bologna. De ideale stop met de familie als je van de zomer een vakantie aan de Adriatische kust plant.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.