Ducati onthult nieuwe Scramblers op Wheels&Waves

Wheels&Waves is weer op gang in Biarritz, en om dit hipsterfeestje wat extra glans te geven, heeft Ducati twee nieuwe Scramblers meegebracht

Het gaat om de Mach 2.0 en een nieuwe Scrambler Full Throttle die speciaal van Borgo Panigale naar Biarritz werden gereden. Ducati werkte voor de Mach 2.0 samen met de rosgebaarde Californische hipstergod Roland Sands en de naam moet verwijzen naar de Mach 1 250 uit 1965.

Ook de Full Throttle kreeg een kleine update, zo zijn de tank en het voorspatbord nu ‘Shining Black’ en zien we op de tank een taxi-streepje.

Grappig extraatje is dat de motoren tijdens de trip van Borgo Panigale naar Biarritz ondersteund werden door een VW Amarok van waaruit ook een Scrambler-Liveradio gehost wordt. Wie wil, kan dit via deze link beluisteren. Meer info over de Mach 2, ontdek je in onderstaand filmpje.

De Scrambler Mach 2.0 is beschikbaar bij de Officiële Ducati Dealers vanaf eind juli voor € 11.945 (koh en incl. BTW en BMP) in Nederland en voor € 10.590 (koh en incl. BTW) in België.

De vernieuwde Scrambler Full Throttle is te bestellen vanaf heden. De prijs van de Scrambler Full Throttle is onveranderd; € 11.790 (koh en incl. BTW en BMP) in Nederland en € 10.490 (koh en incl. BTW) in België.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.