Bram Lambrechts naar Bike Parts-Interbike

Het Bike Parts-Interbike Racing Team treedt dit seizoen naar buiten met piloten Nicky De Wit en Bram Lambrechts. In 2018 werd het team nog vice-Europees kampioen endurance en de verwachtingen voor dit jaar zijn opnieuw hoog.

Doordat Gian Mertens niet langer kon weerstaan aan de lokroep van zijn RC30 en de European Classic Endurance kwam er ruimte vrij voor een nieuwe GSX-R piloot. Bram Lambrechts maakte de voorbije jaren een sterke indruk in verschillende raceklassementen en heeft ook dit jaar een drukgevuld programma met o.a. de 24U van le Mans, wildcards in het BK Supermoto, de Dutch Flattrack Series en nu dus ook het BK Endurance.

Kawasaki rijder Nicky De Wit mag dus uitkijken naar een seizoen met een snelle en ervaren teamgenoot, al zat hij zelf deze winter niet stil. Nadat hij vorig jaar reeds de titel van Belgisch Kampioen Endurance binnenhaalde, werkte hij hard aan zijn conditie en het mag gezegd dat hij scherper dan ooit staat. We zijn bij MaxxMoto erg benieuwd om de avonturen van het team te volgen, o.a. via hun Facebookpagina.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor 
iPhone of Androïd.