BMW salon deals voor 2024

Bij BMW beginnen de salonvoorwaarden…nu! Zo krijg je tot 31 januari 2024 bij aankoop van een nieuwe motorfiets 5 jaar garantie, kortingen op accessoires en kleding en onbeperkte weghulp! De meeste dealers blijven geopend op zondagen in januari, misschien toch eens gaan kijken naar die nieuwe Beemer?

Lees het persbericht hieronder:

Sinds begin december zijn de Saloncondities (* Feestelijke Voorwaarden, LUX) beschikbaar bij alle BMW, MINI en BMW Motorrad concessiehouders in België en Luxemburg. Speciaal voor deze gelegenheid openen ze hun deuren op meerdere zondagen in januari. En het is de moeite waard: er zijn uitzonderlijke aanbiedingen voor vrijwel het hele gamma, van de BMW 1 Reeks tot de volledig elektrische BMW i4 Gran Coupé en zelfs de nieuwe BMW iX1. Ook bij MINI gaan deze wintermaanden gepaard met aantrekkelijke voorwaarden voor zowel particulieren als professionals. De Saloncondities gelden voor alle modellen in het gamma, van de nieuwste generatie MINI modellen tot de direct leverbare modellen. Er is dus voor ieder wat wils!

Daar blijft het niet bij, er zijn ook nog exclusieve kortingen op BMW, MINI en BMW Motorrad accessoires en diensten.

BMW en MIN bieden 15% korting op Winteraccessoires, op BMW ConnectedDrive Upgrades en MINI Connected Services. Er is ook een korting van 30% op BMW en MINI Winterwielen bij aankoop van een nieuw model.

BMW Motorrad biedt 5 jaar garantie op alle modellen en 20% korting op de BMW Motorrad Gear & Garment collectie, evenals levenslange gratis assistentie met BMW Motorrad Road Assist 24/7.