BMC Assenede bij de beste Triumph-dealers ter wereld

Triumph World Black Store-dealer BMC in Assenede is bekroond met de Triumph Dealer Plaque en de Outstanding Contribution to Triumph Motorcycles Award. Deze laatste prijs is uniek. Die is slechts een handvol andere dealers wereldwijd ten deel gevallen. De Belgische dealer dankt de prijs aan 24 jaar vakkennis en passie, fantastische verkoopcijfers en een constant hoge klanttevredenheidsscore. Nick Bloor en Paul Stroud, respectievelijk de CEO en de COO van Triumph Motorcycles, hebben de prijs uitgereikt tijdens de Triumph Global Dealer Conference.

De Triumph Dealer Plaque is toegekend omdat BMC recentelijk de Triumph World Black Store-huisstijl heeft doorgevoerd. De showroom en de inrichting van het pand trakteren bezoekers op de merkbeleving die Triumph nu voor ogen heeft.

Triumph World Store

24 jaar geleden startte Daniël De Rycke het Triumph-dealerschap in zijn ouderlijk huis in het Oost-Vlaamse Rieme. Door constante groei verhuisde BMC in 1998 naar een groter pand in Ertvelde. Ook hier zette de groei door, waarna in 2006 een verhuizing volgde naar het huidige pand in de Stoepestraat te Assenede. BMC werd in 2006 de eerste Triumph Flagship Store van België en is sinds mei 2011 zelfs Triumph World Store. Sedert 2018 mag BMC zich een Triumph World Black Store noemen.

Eigenaar Daniël De Rycke is zeer verheugd met de gewonnen prijzen. “Naast erkenning voor 24 jaar hard werken, passie en bijdragen aan de opbouw van Triumph in België, is het tevens een enorme erkenning voor mijn gezin (vrouw Susanne en dochter Kristina) en de rest van ons team (Dries en JP). De erkenning is ook zichtbaar voor onze klanten doordat de awards bij ons aan de muur in de showroom hangen. Ik ben hier zeer trots op.”

Cees de Rooij, General Manager Triumph Motorcycles Benelux: “Ondernemerschap, geloof, een enorme gedrevenheid, goede resultaten en vooruitkijken hebben ervoor gezorgd dat BMC in de prijzen is gevallen. Deze dealer behoort nu bij een selecte groep in de wereld en dat is uniek!”

Op naar nieuwe motorseizoen: veel nieuws van Triumph

BMC Assenede is al vol enthousiasme bezig met het nieuwe motorseizoen. De Triumph Twin Days zijn net achter de rug en de nieuwe modellen Speed Twin, Scrambler 1200, Street Twin en Street Scrambler prijken in de showroom. Ook hangt de nieuwe Triumph-kledinglijn in de shop.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.