Benelli stelt de nieuwe TRK 502 X voor

Benelli brengt nu ook een X-versie uit van de TRK 502. Meer avontuurlijk gericht dus met als meest opvallende kenmerken: meer allroad-gerichte instelbare vering, spaakwielen, een 19” voorwiel, een hogere uitlaat en carterbescherming.

Ook Benelli volgt de trend van de kleine allrounders. De TRK 502 krijgt er nu een meer allroad-gericht broertje bij dat ze zelf omschrijven als de perfecte reisgezel.

De TRK 502 X onderscheidt zich van z’n broertje door onder andere een meer allroad-gerichte instelbare vering met meer veerweg, een centrale standaard, zwevende wave schijven en remklauwen vooraan, andere graphics, spaakwielen, een 19” voorwiel, een hoger gemonteerde uitlaat, een comfortabele zithoogte van 850mm en carterbescherming.

Daarnaast had de TRK 502 ook al een goede windbescherming, het typische Benelli trellisframe, een impressionante 20l tank en natuurlijk het leuke 500cc vloeistofgekoelde parallel-twin blokje. De vloeistofgekoelde viertakt tweecylinder, met 48pk bij 8500 toeren, en 45Nm koppel bij 4500 toeren blijft ongewijzigd.

Alles bij mekaar een leuk ding, zeker met een prijskaartje van net geen 6800 EUR incl. BTW. Verkrijgbaar in de kleuren grijs/zwart en wit/zwart.

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.