Autosalon 2018: truken van de foor bij Kawasaki

De Brussels Motorshow is voor de motormerken een kans om alle truken van de foor uit de kast te halen. Zo ook bij Kawasaki, het merk dat – mede dankzij een hoop verkooptrucs – zijn marktaandeel op korte tijd aanzienlijk wist te vergroten. Korting hier, extraatje daar…MaxxMoto overloopt voor u even de interessantste promo’s van de groenen.

Eén van Kawa’s speerpunten voor het salon is de recent gelanceerde Z900RS. Op deze nieuwigheid valt weinig korting te rapen, al krijg je wel een mooie retro jas voor verminderde prijs (199euro ipv. 385). Waar Team Green het opeens haalt, weten we niet, maar deze jas is echt een perfect afgewerkt kledingstuk dat misschien wel eens een collectors item kan worden op termijn. Een superdeal durven we het niet noemen, maar wat had je verwacht bij een gloednieuw product?

Straf genoeg worden de  voordelen financieel wel een stuk interessanter wanneer je naar Kawa’s nieuwe turbo-toerer kijkt. Zowel op de H2SX als H2SX SE doe je tot 600 euro voordeel bij aankoop van een pakket met toer-opties. Je moet er flink wat duiten voor neertellen, maar krijgt er dus ook veel voor terug.

Weekendje WSBK in Portimao?

De origineelste extra is echter voorbehouden voor wie de Ninja 400 koopt. Die mensen mogen namelijk voor amper 99 euro een weekendje richting het WSBK in Portimao! Klantvoordeel: tot 700 euro. En uiteraard doe je pas echt koopjes als je kiest voor een iets duurder model dat al enkele jaren meedraait zoals de Versys 1000 of de Z1000SX. Bij aankoop van een uitgebreid Tourer pakket met bijhorende TomTom Rider 400 doe je bij deze motoren tot 999 euro voordeel.

Gratis rijbewijs

Wie een groene motor in huis wil halen, profiteert deze maand dus van enkele leuke salonacties en last but not least hoort daar ook een ‘gratis rijbewijs’-campagne bij. Net zoals voorgaande jaren, betalen sommige merken (waaronder ook Kawa) een deel van, of zelfs je volledige rijbewijs terug bij aankoop van een nieuwe motor. Check hier dus even Kawasaki’s salonpromo’s.

Via onze homepage ontdek je vandaag nog de promoties van andere merken.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.