Advertorial: Yamaha Faster Sons

Yamaha beschikt al geruime tijd over old school modellen in haar gamma. Denk daarbij maar aan de XJR1300 vierpitter en de SR400 mono. Met de komst van de XSR700 en 900 echter, werd het aanbod zo rijkelijk dat de familie een naam kreeg: Faster Sons. Wie er zelf een beetje spoed achter zet, die kan voor eind mei nog interessante slagen slaan.

XV950
Met het Yard Built programma wil Yamaha inspireren. Lukt aardig met deze XV950 Pure Sports door Low Ride.

In 2010 werd het Yamaha Yard Built programma opgestart, waarbij er een samenwerking met bekende customizers werd aangegaan. Bekende namen als Deus Ex Machine, Wrenchmonkees, El Solitario, Roland Sands, maar net zo goed lokale dealers… allemaal lieten ze reeds hun creativiteit de vrije loop op Yamaha’s coolste modellen. De creaties die gebouwd werden op basis van de XJR 1300 viercilinder, XV950R twin en SR400 mono hebben menig motorrijder met verstomming geslagen, maar dat was niet het enige doel van dit project.

2015_YAM_XJR1300_EU_MNM3_ACCSTA_002

Inspireren. Daar draait het Yard Build programma echt om. Aangeven wat er allemaal mogelijk is, waarna eigenaars van een motor uit de Faster Sons-lijn hun eigen invulling geven aan het personalisatieproces. Yamaha is daarbij het enige Japanse motormerk dat zoveel originele accessoires aanbiedt voor zijn modellen, wat dubbel en dik geldt voor het Faster Son gamma. Sinds eind vorig jaar kan je daarbij niet alleen je motor, maar ook jezelf helemaal custumizen met lederen jassen, handschoenen, draagtassen, T-shirt, sweaters en ga zo maar door. Enkel die hipsterbaard en dat dotje moet je voorlopig nog zelf kweken.

Draag Yamaha Faster Sons kledij en word een babe magnet.
Draag Yamaha Faster Sons kledij en word een babe magnet.

Het allerbeste nieuws moet echter nog komen: Wie voor eind mei 2016 door de knieën gaat voor een XJR1300, XV950 of SR400, die krijgt 800 euro (BTW incl.) cadeau, op te souperen aan originele accessoires of kleding! Klik hier voor de details.

2016_YAM_SR400_EU_LRYS1-60_ACT_001