ADVERTORIAL: Goedkoop Harley-Davidson rijden?

Harley’s zijn duur? Think again. Dankzij H-D’s Ride Now programma is er nu al een Street Rod beschikbaar vanaf 79 euro per maand onder voorwaarden.

Dat Harley-Davidson met de nieuwe Street Rod een topper in huis heeft, kon je al lezen in onze eigenste MaxxTest. Maar er is meer. H-D’s Ride Now programma is op maat gemaakt van beginnende rijders en biedt extra-voordelige financieringsopties voor alle opstappers uit het gamma.

Onder andere de nieuwe Street Rod, de Iron 883 en de Street Bob zijn beschikbaar onder erg interessante voorwaarden. Zo wordt Harley-Davidson rijden goedkoper dan een slechte avond pokeren. Meer info over de financieringsopties vind je hier.

Wil je nog meer? Geen probleem, versier gewoon een proefrit op een Harley-Davidson Dark Custom. Via deze link vind je de weg naar je dichtstbijzijnde dealer die je graag verder helpt voor een ritje met de Street 750, Street Rod, Iron 883, Forty-Eight, Roadster, Street Bob of Fat Bob. En dan hebben we het nog niet gehad over Harley’s Custom Kings die van jouw motor een uniek kunstwerkje maken. Klik hier voor meer info.