Advertorial: Ducati Multistrada 950

De nieuwe Ducati Multistrada 950 combineert comfort en stijl met de superieure rijeigenschappen en performance. Met het 113pk sterke 937cc Testastretta motorblok en zijn 19” voorwiel staat de Multistrada 950 garant voor comfort en plezier op elk type terrein. Dankzij de lage operationele kosten en lange service intervallen, is de Ducati Multistrada 950 de ideale compagnon op reis en geschikt als dagelijks vervoer.

Een échte Multistrada

Het Ducati Design Center heeft de Multistrada 950 ontworpen als alledaags, compact, maar bovenal echte Multistrada met als voornaamste inspiratiebron de grotere Multistrada modellen. Het ontwerp is een mix van de Multistrada 1200 en de Multistrada 1200 Enduro, waarbij de focus is gelegd op de lichtst ogende onderdelen van elk model. Het resultaat is een typische Multistrada ogende motor met een alledaags toegankelijk karakter. 

Modern hart

Het hart van de Multistrada is een 11° L-twin Testastretta motorblok, met een maximaal vermogen van 113pk bij 9000 rpm en produceert zijn maximale koppel van 96.2 Nm bij 7.750 rpm. Deze vernieuwde Testastretta voldoet aan de gestelde EURO-4 eisen en is middels 4 verschillende rij modi naar elke situatie af te stemmen.

Uitgebreide opties

Naast de uitgebreide standaarduitrusting, is het mogelijk om deze veelzijdige Ducati naar eigen smaak aan te passen middels een groot aantal Ducati Performance Accessoires of vooraf samengestelde Accessoirepakketten: Sport, Enduro, Touring of Urban. Elke van deze pakketten voorziet de Multistrada van extra functies en zijn uitermate geschikt om te combineren met elkaar, om zo de van zichzelf al complete Multistrada 950, nog completer te maken.

Ontdek de Multistrada 950 hier of vraag een proefrit aan bij de Officiële Ducati Dealer bij u in de buurt.