Advertorial: Boek je Harley-Davidson testrit en win!

2018 is een bijzonder jaar voor Harley-Davidson. Het Amerikaanse merk viert dit jaar zijn 115e verjaardag en dat zullen we geweten hebben met proefritten en allerlei events wereldwijd. Daar bovenop geven ze ook nog een droomreis naar Milwaukee weg.

Of je nu houdt van de Harley-Davidson Street, Sportster, Softail of Touring modellen, met het nieuwe seizoen in aantocht staan ze allemaal klaar om getest te worden. Kies je favoriete model uit de 29 nieuwe 2018 modellen, selecteer de dichtstbijzijnde dealer en boek je proefrit!

Maar er is meer! Van 29 augustus tot 2 september trekken alle Harley-Davidson fans naar Milwaukee voor het niet te missen Harley-Davidson 115th Anniversary event. En jij kan daar bij zijn!

Boek je proefrit vóór 31 mei en maak zo automatisch kans op een droomreis door de VS. Gedurende 10 dagen reis je door het hart van Amerika naar het Harley-Davidson 115th Anniversary event in Milwaukee. En dat alles volledig op kosten van Harley-Davidson. Je krijgt dus niet alleen een Harley-Davidson (uiteraard) onder je kont geschoven, maar ook alle andere onkosten zoals vluchten en hotels worden voor jou betaald. Niet te missen, dus boek nu die proefrit!

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.