17 juni: BMW Motorrad Day in Geraardsbergen

Op 17 juni maakt BMW van Geraardsbergen even de motorhoofdstad van België. BMW nodigt dan alle motorfanaten uit voor de BMW Motorrad Day 2018 op de Markt van Geeraardsbergen. Onder de bekende slogan ‘Make Life A Ride’ brengt BMW Motorrad die dag alle soorten BMW’s samen: oldtimers, customs, en natuurlijk ook de nieuwste modellen.

Fans van het roemrijke verleden van de boxermotor kunnen de mooiste oldtimers ontdekken. Daar bovenop zullen ook meerdere modellen van de BMW R nineT Pure Dealer Clash geshowd worden.

Vanaf 10u wordt de Markt van Geraardsbergen een echt motorparadijs. Doorheen de dag zijn er verschillende motorinitiaties, een gymkhana behendigheidsparcours en off-roadparcours. Om 14u kan je de Catalaanse editie van de MotoGP live op het grote scherm volgen en om 17u vindt de jaarlijkse motorwijding door een priester plaats op de Begijnhofkaai. Daarnaast vind je er verschillende foodtrucks en zelfs een barista om je van de nodige brandstof te voorzien. Een barbier en mobiele coverband helpen om de Make Life A Ride-ervaring compleet te maken.

Wil je liever de mooie Vlaamse Ardennen gaan verkennen in een lokale rondrit? Ook dat kan. Voor de gelegendheid wordt de alombekende Muur zelfs even opgesteld. Een kans die je zeker niet mag laten schieten als je de Muur eens met de motor wil beklimmen.

Uiteraard zullen ook de motoren uit het BMW testpark aanwezig zijn. Maar liefst 44 motoren uit de 6 verschillende klassen (Sport, Tour, Adventure, Heritage, Urban Mobility en Roadster) kunnen getest worden. Hiervoor moet je wel vooraf even registreren op www.bmw-motorrad.be.

Praktisch:

  • Zondag 17 juni 2018
  • Van 10u tot 18u
  • Meer info & inschrijven voor testritten via www.bmw-motorrad.be
  • De eerste 2000 ingeschreven aanwezigen krijgen een uniek BMW Motorrad Day 2018 t-shirt

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.