SYROADTRIP: MOTORAVONTUUR VOOR DUMMIES

Tussen het grippen van skateboards en het organiseren van MaxxEvents vindt onze Creative Guy gelukkig nog de tijd om motor te rijden. Met onze huidige MaxxStore partner BW Motors zetten we vooral in op het introduceren van het motorrijden bij een jong publiek dat getriggerd wordt door de betaalbare Orcal Astor 125 café racer die momenteel in de etalage staat. En van het een komt het ander…

Een van de vaste MaxxStore klanten is Youtuber Tom ‘Syroop’ Syryn. Een toffe kerel die gespecialiseerd is in flitsende videomontages, grappige films post op zijn eigen You Tube-kanaal en altijd te strikken is voor nieuwe dingen. Zo begon hij pas vier maanden geleden met skateboarden en heeft hij amper motorervaring. Maar wel een B-rijbewijs waardoor hij mag rijden met een 125cc! Aan de MaxxStore toog rijpte het idee om een tweedaagse roadtrip te organiseren waarbij we per motor verschillende skateparken zouden bezoeken in de buurt van het Mechelse. Het doel: Syroop introduceren tot het plezier van het cruisen, zowel op de plank als op de motor.

“De ingrediënten van ons recept: een Orcal Astor 125, een Mondial Hipster 125, twee skateboards, twee tenten, een goede oude wegenkaart en één tandenborstel.”

De ingrediënten van ons recept: een Orcal Astor 125, een Mondial Hipster 125, twee skateboards, twee tenten, een goede oude wegenkaart en één tandenborstel. Onze Creative Guy stippelde de route uit, gaf de tips en kwam als een gebroken man uit de tent na een nachtje maffen op een gescheurde luchtmatras. Syroop nam al het filmwerk voor zijn rekening en – na een grondige desinfectie van lichaam en gebit – de montage van de twee onderstaande filmpjes… Geniet er van.

SYROADTRIP: DAG 1

SYROADTRIP: DAG 2

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.