Orcal pop up in de MaxxStore

Na het vertrek van Yamaha en de Faster Sons collectie, gooien we het in de MaxxStore over een heel andere boeg. De volgende zes maanden werken we samen met lokale dealer BW Motors uit Mechelen, waarbij de focus van mei tot juli op het door hem ingevoerde merk Orcal zal liggen; betaalbare retro 125cc (her)opstappers en een tot café racer omgebouwd exemplaar staat nu reeds in de etalage.

Bart Wellemans, zaakvoerder van BW Motors verduidelijkt: “In het Skatehouse dat ook dienst doet als MaxxStore komt veel jeugd over de vloer en dat is het doelpubliek van de betaalbare, cool uitziende Orcals. Daarnaast is het voor mij ook een surplus om een motor in het winkelraam te hebben staan in de binnenstad en willen we de MaxxStore ook gebruiken als gezellige uitvalsbasis voor evenementen.”

“De sector heeft nieuwe, jonge rijders nodig en er is geen betere manier om het virus over te brengen dan iemand te introduceren tot het motorrijden. Daarom wil ik elke maand een initiatie en testweekend weg geven.”

Wat die evenementen betreft, bijten we binnenkort de spits af met een openingsevenementje op zondag 14 mei. Je kan van er 10 tot 16u komen kennis maken met Orcal, komen brunchen (gratis voor MaxxMembers!) en wie een formuliertje invult maakt ook kans op een motorinitiatie of een weekend gratis testrijden met een Orcal Astor 125. Bart Wellemans: “De sector heeft nieuwe, jonge rijders nodig en er is geen betere manier om het virus over te brengen dan iemand te introduceren tot het motorrijden. Daarom wil ik elke maand een initiatie en testweekend weg geven.”

Verder vind je in de MaxxStore een door BW Motors samengestelde collectie van kleding & accessoires, Orcal tuning parts & cool stuff, stickers, tassen, T-shirts, handschoenen, naast de MaxxMoto ‘Full Throttle’ tassen, een aangevulde stock MaxxMember T-shirts en door motoren geïnspireerde casual kledij van Iron & Resin en Dickies. Meer informatie vind je op de Facebook eventpagina of je kan doorklikken op de links hieronder.

Lees de QuickTest van de Orcal Astor 125.
De MaxxStore praktisch.
Rechtstreekse link naar de Orcal homepage.