Win een motor als perfecte start van het seizoen bij MKC Moto

Het motorseizoen wordt dit jaar door MKC Moto op spectaculaire wijze afgetrapt. Klanten van de motorkleding specialist maken tijdens de seizoenstart kans op het winnen van een gloednieuwe motor en andere mooie prijzen.

In samenwerking met Yamaha Motor Europe wordt een Ténéré 700 Rally Edition weggegeven. Bij uitstek de motor om droom motorreizen verder uit te werken, die zich niet enkel beperken tot het gladde asfalt.

De seizoenstart van 31 maart tot en met 10 april staat in het teken van het opfrissen van de motoruitrusting voor het motorjaar 2023. Nieuwe collecties zijn inmiddels uitgeleverd naar de winkels en zo kan de nieuwste motormode worden aangekocht. Om dit te vieren wordt 10% korting gegeven op nieuwe collecties en doorlopende collecties. Klanten maken bij besteding van elke 100 euro automatisch kans op de hoofdprijs óf een van de andere prijzen.

Buiten de hoofdprijs om wordt er kans gemaakt op een Richa Atlantic 2 Gore-Tex motorkledingset en Tech-Air 3 airbagsysteem als respectievelijk tweede en derde prijs. De seizoenstart loopt tot en met het paasweekend waarbij op zowel Eerste Paasdag als Tweede Paasdag de winkels in Nederland geopend zijn. Dit geldt ook voor de tijdelijke motorkleding outlet in Breda.

Deelnemen kan gedurende de seizoenstart: zowel door een bestelling online te plaatsen als in een van de winkels in Nederland, België en Oostenrijk. De winnaars worden op 11 mei bekendgemaakt. De actievoorwaarden zijn via de website van MKC Moto en in de winkels inzichtelijk.