Vacature: Yamaha Service Coördinator 

Bij Yamaha zijn ze op zoek naar een nieuwe Service Coördinator. De volledige vacature lees je hieronder:

Share our passion:

Wij, bij Yamaha, streven er continu naar onze klanten ‘KANDO’ te laten ervaren. Dit is Japans voor het gevoel van ‘diepe voldoening’ en ‘intense opwinding’ dat je ervaart wanneer je iets van uitzonderlijke waarde tegenkomt. Dit bereiken we door verschillende producten en services te bieden en sinds onze oprichter, Genichi Kawakami, Yamaha Motor in 1955 opgerichte, is dit onze missie geweest. Wat we ook doen, we zijn niet tevreden tot we ‘KANDO’ hebben geleverd.

Nu heb jij de mogelijkheid onderdeel te worden van onze Yamaha familie!

Voor Yamaha Motor Europe N.V. branche Benelux, op onze locatie Schiphol-Rijk, Nederland zijn we op zoek naar een fulltime ervaren Service Coordinator.

Wat ga je doen?

Als Service Coördinator bied je technische ondersteuning aan het dealernetwerk met betrekking tot PTW & ATV en Marine. Tevens voer jij services en reparaties uit,  in overeenstemming met de onderhoudsrichtlijnen en -procedures. Je beantwoord vragen van dealers en wikkel je klachten af. Je vindt het leuk om actief bezig te zijn met de technische kant van onze producten en denkt in oplossingen.

Je  werkt nauw samen met de andere collega’s in het team en je bent vaak in onze werkplaats te vinden. Tevens heb je veel contact met de Sales Respresentatives en de Sales & Product Manager in Nederland, België en Luxemburg, onze dealers en de verschillende leveranciers en partners. Je bent voor de service  het eerste aanspreekpunt voor onze Nederlandse, Belgische en Luxemburgse dealers.

Het totale YMBNL-team bestaat vanaf 2021 uit 28 gedreven en gepassioneerde medewerkers die samen het beste willen voor dealers en eindgebruikers. Je bent een echte team player en maakt deel uit van de Sales & Product P&A & Service afdeling en je rapporteert aan de Sales & Product Manager P&A & Service.

Waar ben je verantwoordelijk voor:

  • Het bieden van technische ondersteuning aan het dealernetwerk
  • Beantwoorden van vragen en afhandelen van klachten
  • Deelnemen aan (inter)nationale events en PR activiteiten

Wie ben jij?

Een gemotiveerde collega, je bent authentiek en hebt passie voor dat wat je doet. Je bent in staat projecten en strategieën zelfstandig op te zetten, maar bent ook iemand die graag samenwerkt. Jij bent klaar om deze uitdaging aan te gaan en bent niet bang om nieuwe dingen te ondernemen.  Je bent een strategische denker, maar ook heel goed in het uitvoeren van je werk. Uiteraard zijn kwaliteit en professionaliteit twee belangrijke waarden voor jou. Geen dag is hetzelfde bij Yamaha!


Wat neem je mee?

  • Je beschikt over een (V)MBO-niveau in werk en denkniveau en 3-4 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Technische kennis van motorfietsen, ATV’s en Marine producten;
  • Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels, kennis van de Franse taal is een pre;
  • Affiniteit met de Yamaha producten;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van het rijbewijs A, B en vaarbewijs. 

Over Yamaha Motor Europe
Yamaha Motor Europe, branche Benelux (YMBNL) is verantwoordelijk voor de sales, marketing en distributie van het merk Yamaha in de Benelux voor de productgroepen: Yamaha motorfietsen en scooters, buitenboordmotoren, Wave Runners, ATV’s & Side by Side, golf cars en generatoren.

Tevens is Yamaha Motor Europe, branche Benelux importeur van de bootmerken Buster, Yamarin, Linder, Pioner, en YAM. Voor al deze producten kan een beroep gedaan worden op een officieel netwerk van geselecteerde dealers.

Wat bieden wij jou?
Naast een competitief salaris, bieden we je een 13e maand, reiskostenvergoeding, 28 vakantiedagen en de mogelijkheid tot een bonus! Je werkt in een internationale organisatie waar je volop kan leren en ontwikkelen. Het eerste contract is een tijdelijk contract, met de intentie deze met een onbepaalde tijd te verlengen.  

Natuurlijk, als Yamaha zijnde, kan je meedoen aan ons private lease programma voor motoren, krijg je korting op Yamaha producten en ondersteunen we in het behalen van je motor of boot rij-/vaarbewijs.

Contact:
Klinkt dit als jouw volgende baan? We ontvangen graag je CV en motivatiebrief (in NL of EN). Je kan reageren via de volgende link: https://bit.ly/vacature-servicecoordinator  

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact op met Recruitment@yamaha-motor.nl.