Suzuki GSX-R1000R Origins

De GSX-R is al 3 decennia het onbetwiste paradepaardje bij Suzuki. Als eerbetoon aan die legendarische Gixxer uit de jaren ’80 brengt Suzuki France nu de GSX-R1000R Origins uit.

De Franse importeur heeft een mooit pakketje samengesteld. De GSX-R1000R krijgt een jasje dat heel erg doet terugdenken aan die originele GSX-R750 uit 1985. De witte kuipen met zwarte band zijn verder fraai afgewerkt met donker- en lichtblauwe banden en rode graphics. Daarnaast krijg je nog een heleboel hedendaagse goodies zoals een Akrapovix uitlaatdemper, een verhoogd windscherm, bijpassende cover voor het duozitje, verstelbare rem- en koppelingshendel, verstelbare voetsteunen, nummerplaathouder en kettingspanner uit aluminium.

De Origins wordt verder geleverd met een paddockstand en een bijpassende cover. De originele standaard-onderdelen krijg je er ook bij in een mooi krat.

Je zal wel snel moeten zijn om deze Origins edition van de GSX-R1000R op de kop te tikken. Suzuki France heeft van deze limited edition slechts 33 exemplaren in de aanbieding en het hele pakket zal je 24.999 EUR kosten.

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.