Stefan Everts aan beterhand

Stefan Everts is niet langer in kritieke toestand. Dat leren we uit een persbericht dat verspreid werd door het UZ Leuven.

In de week van 3 december werd Everts getroffen door een malaria-aanval.  De tienvoudige wereldkampioen had eerder deelgenomen aan een evenement in Afrika waar hij gestoken was door een malariamug. Toen hij thuiskwam bleek dit zo ernstig dat de artsen hem in een kunstmatige coma moesten houden. Nu hij aan de beterhand is wil de familie iedereen bedanken voor de vele steun.

“De familie Everts wil iedereen bedanken voor de vele steunbetuigingen en de bemoedigende woorden. Ze kan die mensen onmogelijk allemaal persoonlijk beantwoorden, daarom dat ze het via deze weg doet: “Een dikke merci allemaal om ons in deze moeilijke periode een hart onder de riem te steken.”

De familie vraagt ook om haar – net als de voorbije weken – nog de nodige rust te gunnen, zodat ze zich volop op Stefan kan concentreren. Bij nieuwe ontwikkelingen zal er opnieuw met een persbericht gecommuniceerd worden

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.