“Rossi heeft al contract voor 2019!”

Volgens MotoGP manager Carlo Pernat, blijft Rossi ook in 2019 actief als piloot in de MotoGP klasse. In een interview met paddock GP, verklaart hij dat the GOAT reeds een contract met Yamaha voor 2019 op zak heeft.

Pernat is geen onbekende in het wereldje, eerder hoorde de flamboyante Italiaan nog bij Rossi’s entourage. Wanneer hij vertelt dat Rossi reeds een getekende overeenkomst op zak heeft, dan mag je daar enige waarde aan hechten.

“Ik weet wel iets over de toekomst van Valentino. Volgens mijn bronnen, heeft hij al een contract voor 2019 bij Yamaha. Dorna heeft er veel druk achter gezet, aangezien hij onmisbaar is voor de MotoGP. Ik heb het contract niet persoonlijk gezien, maar ik ben zeker van wat ik vertel. Uiteraard zal Valentino dit voorlopig nog ontkennen.”

Hoe hardnekkig de geruchten ook zijn, Rossi blijft verstoppertje spelen.

Op de gerenommeerde Spaanse website AS gaan de speculaties zelfs nog een stukje verder. Volgens hun bronnen, heeft Rossi reeds een contract ondertekend dat zou reiken tot 2020. In dat jaar wordt Rossi 41, en dat zou enkel maar bijdragen aan zijn nalatenschap als toprijder – ook aan het einde van een carrière die begon in 1996.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.