Popup Motosalon bij 500 motordealers

TL;DR Je kan een reis van 2000 euro winnen als je even de dealers bij jou in de buurt bezoekt, wat QR-codes scant en je persoonlijke gegevens afstaat! Merci Febiac!

PERSBERICHT:

Tijdens 3 weekends in januari openen bijna 500 Belgische motordealers hun deuren voor het eerste Popup Motosalon op 16 & 17, 23 & 34 en 30 & 31 januari 2021. FEBIAC, de Belgische en Luxemburgse Automobiel- en Tweewielerfederatie, brengt het Motosalon, de belangrijkste motorbeurs van België, zo verspreid over heel België en Luxemburg. Honderden lokale dealers pakken uit met saloncondities, acties en extra’s van de 35 deelnemende merken. Om helemaal weg te dromen van een beter 2021 geeft FEBIAC in het kader van deze actie van het Popup Motosalon een reis ter waarde van 2.000 euro weg. 

Het eerste Belux Popup Motosalon is een coronaproof alternatief voor het traditionele Auto- en Motosalon in Brussel. Het aanbod en de speciale condities worden op deze manier tot bij de geïnteresseerden thuisgebracht en dit verspreid over 3 weekends. Zo kan iedereen om op een rustige en veilige manier de nodige informatie te verzamelen voor de aanschaf van een motor of scooter. 

“Dat 2020 een hoogst eigenaardig en moeilijk jaar was, hoef ik niet echt meer te vertellen”, aldus Christian Lambert, voorzitter van de Sectie Gemotoriseerde Tweewielers van FEBIAC. En toch, ondanks alle moeilijke omstandigheden en de sputterende economie, lagen de inschrijvingen van gemotoriseerde tweewielers 3,5% hoger dan in 2019. “2021 is echter hoe dan ook het jaar van nieuwe perspectieven en nieuwe mogelijkheden, herwonnen vrijheid. Daar willen we met deze campagne en actie op inzetten. Een motorfiets of scooter geeft je het gevoel van ultieme vrijheid en daar draait het om in dit nieuwe jaar.”

Tijdens het Popup Motosalon is er een ook motorreis ter waarde van 2000 euro te winnen. Bij elke dealer hangt een gepersonaliseerde affiche met een code om deel te nemen. Per bezochte dealer, stijgen de kansen om te winnen. Op de website www.popupmotosalon.be staat, naast een overzicht van alle deelnemende dealers en merken, ook een handige checklist met tips en tricks voor de aanschaf van nieuwe moto of scooter.