Petrol Factory: 18-06-2017

Zondag 18 juni is het voor de tweede keer prijs voor de liefhebbers van olie, benzine en rubber. De Kruitfabriek in Vilvoorde organiseert namelijk voor de tweede keer in samenwerking met ROOK Motorfietsen haar ‘Petrol Factory’. Reden nummer één om af te komen: ’t is gratis…

Reden nummer twee: nadat we vorig jaar merkten dat het daar een gezellige boel was, hebben we dit jaar ook een stand. Niet in Brugge geraakt voor Fly Low? Dan is dit het moment om je nieuwe MaxxWear hoodie of T-shirt te passen en aan te schaffen alvorens de online verkoop start. We delen de stand met onze WoodWörkz buddy Wout en brengen ook een selectie mee van de Dickies, Iron & Resin en Brixton collecties uit de MaxxStore.


Verder is Petrol Factory een dag die helemaal in het teken van paardekrachten staat: een overdekte expo van unieke motorfietsen, een showlane langsheen het kanaal voor oldtimers, custom cars en andere rariteiten. Naast de markt met motorgerelateerde goodies zijn er uiteraard de obligate food trucks, frisse pintjes, live muziek en dit jaar heel veel Italiaanse motorfietsen. Voor wie er ook twee wielen teveel mogen aanhangen is er ook nog de Expo Renault ‘Made in Vilvoorde’. Dit heeft trouwens niets te maken met onze daar aanwezige Creative Guy, want die was ‘Made in Turnhout’.

Meer weten? Klik hieronder door voor…

Een rechtstreekse link naar het Facebook event
De website van de Kruitfabriek
De Facebook pagina van Rook Motorfietsen