Oficina MRS Kawasaki Z650 Flat Tracker

De bekende Franse Custombouwer Oficina MRS maakte eerder al indruk met de bouw van een café racer gebaseerd op de Vulcan S. Nu volgt de onthulling van een tweede samenwerking met Kawasaki Frankrijk: de Kawasaki Z650 MRS Flat Track.

Antoine Coulon, Kawasaki Frankrijk: “Het eerste project in samenwerking met MRS was een doorslaand succes en bracht ons er toe om een tweede samenwerking aan te gaan. MRS is een waar kunstenaar die graag hoogstaande projecten leidt welke soms bijna onmogelijk worden geacht. Zijn know-how is op dit moment ongeëvenaard.”

Oficina MRS: “Ik wil graag Kawasaki Frankrijk bedanken voor deze tweede gelegenheid om iets unieks neer te zetten. Dit project was veeleisender in vergelijking met de vorige keer, maar het resultaat is het meer dan waard. We hebben gewerkt met wederzijds vertrouwen en ik kreeg de ruimte om mijzelf artistiek uit te drukken. Het doel was om een unieke motor te creëren en ik hoop dat het publiek dit resultaat kan waarderen”.

Met zijn strakke vormgeving en spectaculaire details heeft deze machine een plek verdiend in de beroemde Studio Harcourt in Parijs. Deze fotostudio staat bekend om haar unieke verlichting en schaduwstijl, waardoor de kleuren van de Kawasaki Z650 er nog meer uit springen.

De Kawasaki Z650 MRS maakt haar debuut op 10 september bij het “Chantilly Art & Elegance Richard Mille” event op het Chantilly Kasteel (60) in Frankrijk.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.