Nieuwe Ducati Scrambler Icon

4 jaar na de introductie komt Ducati met een update van de Scrambler. De verschillen zijn misschien niet meteen zichtbaar, maar de Scrambler Icon verschilt wel degelijk van zijn voorganger.

Het meest opvallende is wel het nieuwe ABS-pakket van Bosch met cornering ABS. Daarnaast kreeg de koplampunit een grote update met LED dagrijlicht koplamp en zelfuitschakelende LED knipperlichten. Ook het LCD-scherm werd aangepast en heeft nu ook een benzineindicator.

De Scrambler Icon kreeg daarnaast een nieuw stuur en een vlakker zadel met een zithoogte van 798mm aangemeten. Ook de vering kreeg een verbeterde afstelling. Dit alles moet zorgen voor een nog comfortabelere en meer relaxte rijervaring.

 

En tenslotte is er nog het Ducati multimedia System. Zo kan je je telefoon connecteren met de Scrambler en via het intercomsysteem muziek beluisteren, telefoons opnemen en communiceren met je passagier.

De Scrambler Icon zal beschikbaar zijn vanaf november 2018 en komt in 2 kleuren: Atomic Tangerine en Classic ’62 Yellow. Over de prijs werden nog geen details bekend gemaakt.

 

 

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.