MV Agusta en Alpine maken Limited Edition Superveloce

De Italianen bij MV schudden nog maar eens een ‘Limited Edition’ uit de mouwen. Dit keer gaat het merk een samenwerking aan met Alpine (het aparte sportmerk van Renault).

Wie niet echt thuis is in de autowereld geven we graag mee dat de Alpine A110 één van de meest legendarische rally auto’s ooit is. Recent kreeg deze klassieker een revamp in de vorm van een nieuwe A110, wat meteen ook de heropstart voor het merk Alpine betekende.

Reden genoeg voor MV Agusta om wat blauwe verf over een Superveloce te gooien en ongetwijfeld wat Renault centjes op te strijken. Nummerbordje op de kroonplaat et voilà, Limited Edition.

Prijs

147 pk bij 13.000 toeren is uiteraard wel leuk, net zoals alle elektronische snufjes en het aparte design…maar daarbij hoort wel een prijskaartje van 36.300 euro. Oef.

Mocht je toch die centen er voor over hebben, dan kunnen we je maar één ding aanraden: haast je naar de MV Agusta website, want ze zijn waarschijnlijk binnen de minuut uitverkocht – en een maand later met lage kilometerstand beschikbaar bij een dealer voor een fikse meerprijs…

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd