Moto Guzzi en Aprilia: Special Editions

Aprilia en Moto Guzzi brengen nieuwe, genummerde en gelimiteerde versies uit van hun meest populaire motoren voor “de liefhebbers van echte italiaanse motoren”.

Nieuwe kleurstellingen en aanpassingen in de looks geven deze speciale edities een exclusieve touch. Wil je er één? Snel zijn, je kan er reeds reserveren! Lees het volledige persbericht hieronder:

DE BIJZONDERE LIMITED EDITIONS VAN APRILIA
EN MOTO GUZZI KUNNEN ONLINE WORDEN GERESERVEERD  
EEN UNIEKE KANS VOOR DE WARE LIEFHEBBER OM DE HAND TE LEGGEN OP PRESTIGIEUZE EXEMPLAREN VAN EEN BEPERKTE, GENUMMERDE SERIE

APRILIA RS 660 LIMITED EDITION, MET EXCLUSIEVE GRAFICA “STARS AND STRIPES”, DIE VANAF DE EERSTE PRESENTATIE OP DE EICMA DE HARTEN VAN DE LIEFHEBBERS HEEFT VEROVERD, IS VOORTGEKOMEN UIT DE TRIOMF VAN HET SPORTMODEL IN HET KAMPIOENSCHAP MOTOAMERICA EN VERKRIJGBAAR IN 1500 EXEMPLAREN

ER ZIJN DAARENTEGEN 1946 EXEMPLAREN BESCHIKBAAR VAN DE SPECIALE MOTO GUZZI V85 TT GUARDIA D’ONORE, TER GELEGENHEID VAN 75 JAAR SAMENWERKING TUSSEN MOTO GUZZI UIT MANDELLO EN HET REGIMENT KURASSIERS 
Aprilia en Moto Guzzi lanceren een initiatief bestemd voor gepassioneerde motorrijders, liefhebbers van de mooiste en meest speciale onder de Italiaanse motorfietsen, onderscheiden door een exclusieve persoonlijkheid, bestemd om een eigen plaats in te nemen in de geschiedenis van hun merken: vanaf nu bestaat daadwerkelijk de mogelijkheid de nieuwe modellen Aprilia en Moto Guzzi van de limited editions online te reserveren:
– de Aprilia RS 660 Limited Edition 
en de
– Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore 
Unieke motorfietsen die zich onderscheiden door hun speciale, voor deze gelegenheid bestemde uitrusting en zijn geproduceerd in een kleine serie van genummerde exemplaren, nu al bestemd als collector’s items. 
Allen die geïnteresseerd zijn zich een exemplaar van deze speciale, exclusieve speciale versies bij hun dealer te bestellen, kunnen deze nu gemakkelijk online reserveren op www.aprilia.com/be_NLof www.motoguzzi.com/be_NL en de dealer selecteren waar ze vervolgens de motor kunnen ophalen. De klanten die hun exemplaar online hebben gereserveerd, krijgen op deze wijze voorrang en zijn verzekerd van de aanschaf voordat een einde komt aan de beschikbaarheid – in dit geval beperkt tot enkele speciale exemplaren.

Aprilia RS 660 Limited Edition Nauwelijks een jaar na de marktlancering viert de Aprilia RS 660 al zijn eerste sportieve mijlpaal: het Italiaanse sportmodel heeft dit doel bereikt in de Verenigde Staten door een dominante positie in te nemen in de Twins Cup 2021, het fel bevochten Amerikaanse kampioenschap voor twins van middelgrote cilinderinhoud dat deel uitmaakt van de MotoAmerica, de topserie voor motorfietsen in de States. Om deze overwinning te vieren presenteert Aprilia een speciale genummerde uitgave van 1500 exemplaren van de RS 660, die worden gekenmerkt door een uniek, op de Amerikaanse vlag geïnspireerde ‘stars and stripes’ livrei en een unieke set-up, waaronder een seat cover, een grotere topkuip en software voor de upside-down configuratie van de quick shifter. Op deze manier kan de versnellingsbak, afhankelijk van de behoeften, volledig autonoom worden geconfigureerd, zonder een onderdeel van de motor te vervangen, in een straatversie of een omgekeerde versie – ideaal om tijdens circuitdagen op het circuit te rijden.

De Aprilia RS 660 Limited Edition heeft een verkoop adviesprijs van € 11.999. 
Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore Het huis van de Adelaar viert zijn prestigieuze en exclusieve samenwerking met het Regiment Kurassiers, een band die zonder onderbrekingen 75 jaar voortduurt, met de presentatie van de Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore. Het gaat om een speciale beperkte en genummerde uitgave van de alom hooggewaardeerde classic travel enduro, die uitgerekend in het jaar van het honderdjarig bestaan van Moto Guzzi deel is gaan uitmaken van de motorvloot van de Guardia d’Onore (Erewacht) van het Italiaanse staatshoofd. Net als de aan het Presidentieel Paleis, het Quirinale, geleverde V85 TT, wordt de V85 TT Guardia d’Onore gekenmerkt door de aparte zwarte livrei met witte grafica, die de Moto Guzzi van de Kurassiers onderscheidt. De witte belijning over het voorspatbord, loopt door op de brandstoftank en de zijkappen en is ook terug te vinden op de grotere Touring-voorruit. Deze laatste behoort tot de standaarduitrusting, net als de middenbok, de valbeugels en extra LED-lampen. Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore wordt in een beperkte serie van 1946 exemplaren geproduceerd. Dit aantal exemplaren is een duidelijk verwijzing naar de eerste 75 jaar van de band tussen het bedrijf uit Mandello en het Regiment Kurassiers. Nog een bewijs van de exclusiviteit van deze bijzondere versie is dat het serienummer van het model, van 1 tot 1946, in de stuurverhoger is ingeslagen.
Moto Guzzi V85 TT Guardia d’Onore heeft een verkoop adviesprijs van € 13.999.