MKC Rotterdam en Honda Dream Dealer openen deuren

Afgelopen paasweekend stond niet enkel in het teken van paaseitjes zoeken. In Rotterdam bezocht een delegatie van Honda Benelux en MKC Moto de locatie aan de Strickledeweg voor de officiële opening – met het officiële moment waarop het lint werd doorgeknipt.

Moto Rotterdam en MKC Moto vormen de uitvalsbasis voor motorrijders vanuit de regio Rijnmond en daaromheen. Met dealerschappen van Ducati, Honda, Kawasaki en Royal Enfield. Bovendien treft de motorrijder er een gevarieerd aanbod mooie ocassions, van ook andere merken. Gepassioneerd personeel en een uitgebreide en modern ingerichte werkplaats.

MKC Moto Rotterdam heeft de verhuizing naar de eerste verdieping aangegrepen voor het vernieuwen van het interieur en het uitbreiden van het motorkledingaanbod. De motorkledingspecialist weet elke motorrijder te bedienen met een uitgebreid aanbod A-merken en een wisselend aanbod scherp geprijsde outletartikelen, aldus Lewis Rigaux. Retail directeur van MKC Moto.

Moto Rotterdam beschikt nu over een grote Honda Showroom met eigen toegang waarin de nieuwste modellen in de verschillende werelden te bewonderen zijn. De entree vormt de gezamenlijke toegang tot de dealer en de motorkledingwinkel MKC Moto die op de gehele eerste verdieping gevestigd is, en evene

Bezoek MKC Moto Rotterdam en Moto Rotterdam aan de Strickledeweg 112 in Rotterdam, Spaanse Polder. Met 2 Bikerslounges dé tussenstop voor motorrijders bij uitstek!