MASH biedt voortaan 3 jaar garantie

MASH 3 JAAR GARANTIE op alle nieuwe voertuigen die via het Mash dealer-netwerk worden verkocht, geldt vanaf heden, 3 jaar fabrieksgarantie op onderdelen, arbeid en onbeperkt aantal kilometers.

IJsselstein; Deze nieuwe maatregel geldt voor alle voertuigen in het assortiment: motorfietsen en motorcombinaties van het merk. 

“Al meer dan 10 jaar ontwikkelt Mash Motorcycles voertuigen met passie en hoge normen om aan nieuwe markttrends te voldoen”, verzekert Jean-Michel Paquient, General Manager van SIMA (fabrikant van Mash Motorcycles). 

“Het was voor ons dan ook vanzelfsprekend om onze toekomstige klanten een fabrieksgarantie van 3 jaar te kunnen bieden.”

De termijn van 3 jaar begint op de datum van overdracht van het voertuig door de dealer en omvat alle voertuigen die marktconform zijn en marktconform zijn en op de markt worden gebracht door een officiële

Mash-importeur op de Europese markt en via hun geautoriseerde dealers.

MASH
Het merk Mash werd in 2012 opgericht door Frédéric Fourgeaud, voorzitter van SIMA (Société d’Importation de Motos et Accessoires). In Levernois, vlakbij Beaune in de Bourgogne, werden de ontwerpen voor de eerste Mash-motorfiets gepresenteerd.
Geïnspireerd door de jaren 70, was Mash het eerste 125cc-motormerk dat de “neo-retro”-stijl introduceerde. Van motorfietsen van 50 cc tot 650 cc, het Franse bedrijf is in de loop der jaren geëvolueerd zonder zijn principes te verwaarlozen: stijl,

prijs-kwaliteitverhouding, passie, creativiteit en een geest van vrijheid.  Met ongeveer 15 modellen evolueert en ontwikkelt het merk voortdurend producten van 50cc bromfietsen tot motorfietsen.

https://mash-motors.nl/
https://mash-motors.be/