KTM RC16 motoren te koop

Droom je ervan om eens op een MotoGP machine te rijden? Of nog beter, er eentje in jouw garage te rollen? Dan is dit je kans! KTM verkoopt de twee RC16 machines waarmee ze de afgelopen jaren meestreden in de MotoGP. Veel exclusiever dan dat vind je ze niet.

Er komt heel wat mooi spul uit de KTM-fabriek in Matighofen maar de RC16’s die nu te koop aangeboden worden, moeten zowat het summum zijn dat er daar in Oostenrijk buiten rolt. En dat kan zomaar in jouw garage/woonkamer terechtkomen. Als je er maar genoeg geld voor neertelt. De volle 250.000 euro dus.

Voor dat bedrag krijg je natuurlijk wel wat meer dan enkel een rasechte MotoGP motor met alle toeters en bellen op. Toegegeven, de motoren op zich zijn om duimen en vingers bij af te likken. Deze pareltjes van hoog-technologisch vernuft streden op hoog niveau mee in de MotoGP de voorbije seizoenen, met een mooie derde plaats voor Pol Espargaro in Valencia.

Maar bovenop al dat moois krijg je ook nog de volledige race-uitrusting, inclusief een gesigneerde helm van Pol Espargaro én je mag een weekend met het Red Bull KTM Factory Team mee naar een MotoGP wedstrijd naar keuze. Daarbij krijg je een rondleiding in de paddock en de pitbox, een meet and greet met Pol Espargaro en Johann Zarco, een volledige team uitrusting van Red Bull KTM en het hele weekend toegang tot het Red Bull Energy Station. Mooi toch? En voor die prijs hoef je toch echt niet lang te twijfelen.

Geïnteresseerde kopers kunnen contact opnemen met KTM via rc16@ktm.com

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.