Kevin Schwantz komt naar IDM op Zolder

Tijdens het weekend van 6 tot 8 juli strijkt het Internationaal Duits wegrace kampioenschap (IDM) neer in Zolder. De organisatie maakte bekend dat niemand minder dan Grand Prix legende en Suzuki icoon Kevin Schwantz daarbij aanwezig zal zijn.

De Belgische ronde van het Internationaal Duits wegrace kampioenschap op het circuit van Zolder belooft een spannend raceweekend te worden. Om het nog interessanter te maken, organiseert de Duitse Suzuki importeur tijdens het wegraceweekend ook een Europese meeting voor GSX-R fans. En daarbij zal niemand minder dan Kevin Schwantz zijn opwachting maken.

“We hebben er bewust voor gekozen om de Europese GSX-R Meeting parallel aan de IDM te organiseren”, aldus Jan Breckwoldt, General Manager Verkoop en Marketing Motorfietsejn en ATV bij Suzuki Deutschland GmbH. “Dat we momenteel een aantal sterke coureurs hebben in het kampioenschap, werd onlangs op indrukwekkende wijze aangetoond door de goede klasseringen tijdens de IDM-opener in Oschersleben. Dominic Schmitter eindigde op het podium met de nieuwe GSX-R 1000 en ook Toni Finsterbusch scoorde een top vijf klassering. Bovendien maken dit seizoen de Twin Cup en de GSX-R Cup onderdeel uit van het IDM. Er zal op het Belgische circuit dus heel wat actie te zien zijn voor Suzuki-fans.”

Wil je er graag bij zijn en Kevin Schwantz in hoogsteigen persoon ontmoeten? Voor € 45,00 krijgen de deelnemers aan de GSXR-meeting in Zolder niet alleen gratis toegang tot het IDM evenement maar staat er ook zaterdag en zondag een VIP-Catering klaar in de Suzuki-zone in de paddock. Uiteraard krijg je ook toegang tot de exclusieve GSX-R-parkeerplaats in de paddock.
Tickets voor deze eerste Europese GSX-R Meeting in Zolder zijn vanaf 25 mei 2018 verkrijgbaar in de Suzuki Club ticketshop op www.suzuki-club.eu

 

 

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.