Kawasaki Z900 in nieuwe kleuren voor 2022

Kawasaki’s Z900 krijgt drie nieuwe kleurstellingen voor 2022 die al in oktober bij de dealer te vinden zijn. Je mag 2 keer raden welke kleur overheerst…

We moeten de Z900 niet meer voorstellen, het is al sinds jaar en dag een topper bij de 900cc nakedbikes. Het dikke 948cc viercilinder motorblok werd bij de laatste update aangevuld met een volwaardig elektronicapakket met alle moderne toeters en bellen. Voor 2022 krijgt de motor geen grootste update, enkel nieuwe kleurtjes. Hoe de Z900 het doet in vergelijking met zijn concurrenten, ontdek je hier:Persbericht:

Kawasaki Z900 Ready to Dominate in 2022

De Z900 is sinds zijn introductie een regelrechte hit! Het beste totaalpakket in zijn klasse oogst al jaren lof vanuit motormedia en is ook dit jaar weer de bestverkochte naked bike in zowel Nederland als België. Voor volgend seizoen introduceert Kawasaki 3 nieuwe kleuren wat bijdraagt aan de dominantie van de Z900. 

De sleutel tot het enorme succes van de Z900 is het totaalpakket dat de Z900 biedt. Het 948cc vier-in-lijn motorblok is er één met twee gezichten; tot koppelrijk en soepel in lage toeren maar met een sensationele vermogensafgifte in hogere toerentallen. Hierbij produceert het blok een verslavend inlaatgeluid welke speciaal is getuned voor de beste rijdersbeleving. Tel daarbij de complete uitrusting zoals Traction Control (KTRC), geïntegreerde rijmodi, ABS, TFT-kleurendisplay, Bluetooth smartphone connectiviteit bij op en je hebt de best in class naked!

Het eigenzinnige Sugomi ontwerp van deze motor spreekt tot de verbeelding van het grote publiek. Het Trellis frame, volledige ledverlichting en talloze details maken de Z900 tot een niet te missen rijdersmachine.

Om aan de overweldigende vraag te voldoen staat de 2022 Z900 al vanaf eind oktober bij de Kawasaki dealers.

  • Metallic Spark Black/Metallic Flat Spark Black
  • Pearl Robotic White/Metallic Matte Graphene Steel Gray
  • Candy Lime Green/Metallic Spark Black

Prijzen worden later dit jaar bekend gemaakt.

Kijk voor meer informatie of een dealer bij u in de buurt op www.kawasaki.be