Kawasaki verlaagt prijzen

Kawasaki hoort al jaren bij de grootste merken in Europa. Dat komt niet in het minst door hun groot aandeel bij nieuwe(re) motorrijders en sterke positie in het opstapper (lees, sub 500cc A2) segment. Voor 2024 pakken ze uit met een herziening van de prijzen in de middenklasse.

Kawasaki probeert hiermee nieuwe motorrijders aan te trekken tot het groene merk en ze idealiter al vanaf hun A1 motor te overtuigen. Al vanaf de Z125 (A1) kan je doorgroeien tot de Z500 (A2) om deze dan weer in te ruilen voor je Z900 (A)/(A2). Vanaf nu zijn die Z500, Ninja 500 en Eliminator scherper geprijsd.

Lees het volledig persbericht hieronder:

Kawasaki gaat in de aanval in het middensegment

In het belangrijke middenklasse segment, waarin veel nieuwe motorrijders hun eerste motoravontuur starten, heeft Kawasaki al jaren een leidende positie. De lage gemiddelde leeftijd van Kawasaki rijders is het bewijs dat het merk als geen ander modellen met moderne features en een hoge ’value for money’ weet te introduceren. 

Om Kawasaki’s sterke positie in dit segment voort te zetten werden recent de nieuwe Z500 SE, Ninja 500 SE en Eliminator 500 geïntroduceerd. Vanwege het toenemend aantal startende jonge motorrijders en de toenemende behoefte onder bestaande motorrijders naar lichte wendbare motoren heeft Kawasaki de prijzen voor haar 500 series herzien om ze nog bereikbaarder te maken. 

  • Z500 SE € 6.549,-                               
  • Ninja 500 SE € 7.199,-
  • Eliminator 500 € 6.699,-
  • Eliminator 500 SE € 7.099,-

Ook voor deze modellen geldt dat prijzen inclusief 4 jaar fabrieksgarantie en 4 jaar Kawasaki Road Assistance zijn.

Met deze drie nieuwe in prijs verlaagde modellen gaat Kawasaki er vol voor om het middensegment nog verder te “vergroenen” en veel (nieuwe) rijders te verwelkomen in de Kawasaki familie.

Aanbevolen consumentenprijs. Prijzen zijn inclusief € 200,- rijklaarmaakkosten en 21% BTW.