Kawasaki Ninja ZX-4RR Druijff Racing Special uitvoeringen 2024!

Druijff Racing gaat meteen aan de slag om de gloednieuwe Ninja ZX4-RR nog wat kracht bij te zetten. Als officiële Kawasaki partner pakt Druijff uit met drie racepakketten die gefocust zijn op circuitgebruik.

De Ninja ZX-4RR wordt door Druijff Racing geleverd in 3 pakketten:

Ninja ZX-4RR DRS Track: 

Standaard ZX-4RR voorzien van een onbespoten racekuip en ontdaan van verlichting en andere overbodige zaken voor circuit gebruik. Een perfect instap model voor de liefhebber van circuitdagen die een betaalbare en betrouwbare motor zoekt.

Prijs: €9.599,- inclusief BTW (€7.933,- exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-4RR DRS Race: 

Pakket voorzien van de volgende opties: onbespoten racekuip, raceruit, compleet RVS uitlaat systeem met stille demper en bijbehorende ecu mapping, aangepaste vertanding, stuuruitslag beperkers, blokprotectie, radiateur protectie, stalen remleidingen zonder ABS, remhendel protectie en borgbouten voor remklauwen en oliestop, Vering aangepast op gewicht. 

Prijs: €11.999,- inclusief BTW (€9.916,53 exclusief BTW en BPM)

Ninja ZX-4RR DRS Pro:

Bevat het RACE pakket uitgebreid met geselecteerde onderdelen om een competitief pakket te bieden voor een hoog niveau. Opgebouwd met de volgende onderdelen: race tankdop, vering pakket met race voorvork cartridges en achter schokdemper, stuurdemper kit, race rem-schakel set, verstelbare clip-ons, contactslot verwijdert, MWR race luchtfilter, race mapping, vaste wielbussen, lichtgewicht accu en een 17mm rem pomp.

Prijs: €15.999,- inclusief BTW (€13.222,31 exclusief BTW en BPM)

Alle pakketten zijn uiteraard aan te passen naar uw wensen. De DRS uitvoeringen van de Ninja ZX-4RR worden geleverd zonder kentekenregistratie en zijn uitsluitend voor circuit en race gebruik. 

Voor meer informatie neem contact met ons op of kom langs in onze winkel.