Kawasaki lanceert eigen motorverzekering met Combi Motors Belgium.

Vanaf 17 januari lanceert Kawasaki Benelux de Kawasaki motorverzekering onder de naam Kawasaki Insurance. Met deze lancering breidt Kawasaki zijn services uit waardoor Kawasaki eigenaren vanaf heden een Kawasaki verzekering kunnen afsluiten tegen een scherpe premie, met een goede dekking en een persoonlijke service.

Unieke elementen in deze verzekering zijn onder andere dat er geen alarmverplichting geldt, er is geen vrijstelling en er is de mogelijkheid om Full Omnium te verzekeren voor moto’s tot 15 jaar. Ook geeft deze verzekering een scherpe premie, zonder verplichting om de auto mee te moeten verzekeren. Zo is een BA verzekering al af te sluiten vanaf € 171,- per jaar.

Deze speciale Kawasaki verzekering is af te sluiten via www.kawasaki-insurance.be. De Kawasaki verdelers beschikken ook over de gegevens van Kawasaki Insurance.

District Manager A. Wyffels, Kawasaki Benelux: “Kawasaki is een kwalitatief hoogstaand en innovatief merk. Wij vinden het belangrijk dat wij onze klanten kunnen voorzien van bijpassende kwalitatieve services. Zo hebben we al Kawasaki Warranty Plus en Kawasaki Road Assist en nu door de samenwerking met Combi Motors Belgium kunnen we ook Kawasaki Insurance aanbieden aan onze klanten.”

Key Account Manager G. Demaret, Combi Motors Belgium: “Met het toevoegen van Kawasaki Insurance maakt Combi Motors Belgium een grote stap naar de ambitie om dé motorverzekeraar van België te worden. Combi Motors Belgium voegt met Kawasaki Insurance een krachtig en populair merk toe aan het portfolio.”

Voor de volledige informatie verwijzen we u naar de Kawasaki verdeler of naar www.kawasaki-insurance.be