John McGuinness: “De TT missen zal pijn doen.”

John McGuinness kwam dit jaar stevig ten val tijdens de North West 200. De Honda Racing piloot brak enkele ribben, wervels en zijn rechterbeen tijdens de Superbike training. Nu reageert hij openlijk in een persbericht.

” Ik ben overwelmd door alle steun en positieve berichten die mijn kant op komen sinds het ongeval op de NW200 afgelopen donderdag. 

Zowel mijn vrouw (Becky) en ik kunnen de race fans, mensen uit de industrie, de medische teams en andere racers niet genoeg bedanken. Jullie berichtjes houden ons sterk in mindere tijden.

Ik ben nog steeds in het Royal Victoria Hospital en onderga verschillende behandelingen voor m’n beenblessure. De fixatie-beugels moeten nog geïnstalleerd worden, omdat de dokters schrik hadden voor het risico op infectie. Momenteel bekijken we alles dag per dag.

Ik ga er niet over liegen: de TT missen zal pijn doen. Maar ik zal kijken en iedereen in de gaten houden. Veel succes aan alle jongens die er naartoe gaan. Als ik de kans krijg, zal ik aanwezig zijn, maar momenteel is het voor mij dag per dag en ik moet alles doen om er opnieuw bovenop te komen.

De weg voor me is lang, maar ik heb geweldige steun van de mensen rond me, dus ik moet gewoon geduldig zijn.

Heel fel bedankt!”

Aldus McPint.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.