Internationaal GSX‐R Event op 6/7/8 juli in Zolder

Van 6 tot 8 juli vindt op het circuit van Zolder de eerste Europese GSX‐R meeting ooit plaats. Het evenement kadert binnen de Belgische manche van het Internationale Duitse Kampioenschap (IDM) dat nu al een aantal jaar doorgaat op Zolder. Nicky De Wit van Team Bike Parts‐Van De Kamp Racing Team mag met een wildcard starten in de GSX‐R1000 Cup.

Voor 45 euro krijg je niet alleen toegang tot het complete event, je kan ook genieten van een VIP‐catering vanaf vrijdagavond tot zondagmiddag (ontbijt, warme maaltijden op de middag en ‘s avonds, snacks en niet‐alcoholische dranken) in de Suzuki Area. Bovendien heb je toegang tot de exclusieve GSX‐R parking in de paddock. En natuurlijk wacht een uitgebreid programma met ster‐gast Kevin Schwantz!

“Een hoogtepunt van het evenement zal zeker de Meet & Greet met Kevin Schwantz zijn”, zegt Akira Kyuji, General Manager van Suzuki Marketing Europe. “De Texaan blijft enorm populair in Europa en heeft vooral GSX‐R‐fans veel te vertellen. Hij vertegenwoordigt ook Suzuki Racing als geen ander. “

Voor zaterdag is een groepsfoto gepland met alle deelnemers en Kevin Schwantz op het circuit. Op zondag kunnen alle GSX‐R rijders samen met Kevin Schwantz een rondje rijden op het circuit van Zolder. Naast de GSX‐R‐fans uit België worden er ook veel GSX‐R‐rijders verwacht uit Frankrijk, Duitsland, Nederland en Zwitserland. Allen daarheen dus !

MaxxMoto lezers kunnen uiteraard rekenen op een extraatje: mail een foto van jouw Gixxer door naar arno@maxxmoto.be en de origineelste inzending krijgt een duo-ticket!