Herman Brusselmans wordt Triumph ambassadeur

De straaljager der Vlaamse letteren wordt Triumph ambassadeur. Herman Brusselmans nam de titel gisteren in ontvangst, samen met een Triumph Speed Twin waarop hij zich zal verplaatsen tijdens de presentaties over zijn nieuwste boek ‘Zo dom als Albert Einstein’.

De schrijver, dichter en columnist werd bekend bij het grote publiek met zijn semi-autobiografische boeken, maar meer nog door zijn cassante uitspraken in TV-programma’s zoals De Slimste Mens, De Wereld Draait Door of als voetbalanalist.

Columns, Buell en ‘Harleyjanetten’
In de motorwereld verdiende Brusselmans zijn sporen als columnist voor Motoren & Toerisme waar hij goed bevriend was met wijlen hoofdredacteur en stichter Dirk Melkebeek. Na een column waarin hij zowat heel Harley-rijdend Vlaanderen door de mangel haalde, kwamen er bedreigingen op de redactie binnen waardoor Brusselmans column geschrapt werd. Verder beschreef de auteur zijn motorleven op een Buell XB12 Lightning ook uitgebreid in het boek ‘De kus in de nacht’. Momenteel schrijft hij nog columns voor het Nederlandse Promotor.

Brusselmans maakte de overstap naar Triumph toen Buell een eerste keer failliet ging in 2009. Momenteel heeft hij een Street Triple 675R en een Street Twin in de garage. Triumph België en dealer BMC Assenede zijn blij om Brusselmans in te zetten als ambassadeur. “Hermans verschijning en mening zal menigeen bijblijven, wat een postieve associatie met het merk teweeg moet brengen. Een Triumph rijder in hart en nieren is de beste reclame voor het merk die je maar kunt wensen”, aldus Cees de Rooij, general manager Triumph Benelux BV.

Herman Brusselmans en Cees de Rooij van Triumph Benelux.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.