De organisator van Fly Low opent een motorcycle coffeeshop in Brugge.

De naam Andy Geeroms zegt u misschien weinig, maar als we u vertellen dat zijn alter ego ‘Her Manus’ is en dat hij het Fly Low café racer evenement organiseert, dan zou er een belletje moeten rinkelen. Na twee succesvolle edities van Fly Low en een derde in de maak, opent Andy begin februari ook zijn eigen motorcycle coffeeshop: Hermanus.

Andy wil samen met zijn vriendin Evy oldschool riding gear verkopen, naast allerhande accessoires, motorboeken, magazines etc. Enkele van de merken in het gamma zijn Bell, Biltwell, Rev’It, Icon1000, 100%Barstow, Sunday Speedshop, Roland Sands Design, Schott en Holy Freedom. De casual collectie wordt dan weer verzorgd door Iron&Resin, Sideburn, Dickies & Vans.

Dankzij een samenwerking met Sébastien Nunes (StayTrue, Riders, Belgaz,…) en Monkeefist Photography krijgt ook fotografie een hoofdrol in de winkel.

HelmHermanus1

Wie voortaan in het Brugse passeert en nood heeft aan een sterke kop koffie of een motorbabbel kan dus terecht in de Langestraat 53. De winkel opent zijn deuren op 6 & 7 februari, meer info op de Fb-eventpagina of op Hermanusbruges.be.

PS: MaxxMoto zal ook aanwezig zijn met de MaxxWear collectie, indien alles goed gaat inclusief vers gedrukte Kids T-Shirts!

 

 

About The Author

Zaakvoerder en hoofdredacteur van MaxxMoto.

Related Posts

3 Responses

 1. Louis

  Ziet er top uit! Zal er ook een tap aanwezig zijn :)?

  • Hermanus

   Hallo! Merci voor ‘t compliment 🙂 tijdens het openingsweekend zal er een tap aanwezig zijn, daarvoor werken we samen met brouwerij Witkap uit Ninove (mijn geboortestreek). Nadien richtten we ons louter op de koffieshop en non-alcoholische dranken. Cheers!

 2. Van Meeuwen Hans

  Wens je heel veel succes met het openen van je nieuwe zaak.
  En zullen dan met Bikers for life aid wel eens stoppen op onze ritten.
  Hopen dat het heel wat volk aanzet te komen.
  We duimen mee want is een mooi initiatief

  groeten
  Van Meeuwen Hans