Ginion Motorbikes eerste Certified BMW Motorrad Classic Partner in België

Tijdens de voorbije editie van de BMW Motorrad Days in Garmisch-Partenkirchen maakte BMW de nieuwe Certified BMW Motorrad Classic Partners bekend. Voor België en het Groothertogdom Luxemburg komt daar nu Ginion Motorbikes uit Waterloo bij. Liefhebbers van klassieke motoren kunnen vanaf nu bij Ginion terecht voor ondersteuning in de aankoop, de restauratie en het onderhoud van hun klassieke BMW Motorrad motorfietsen.

Ginion Group blijft zich daarmee verder ontwikkelen in het segment van klassieke wagens en motorfietsen. Ze kregen al eerder de officiële erkenning als de allereerste Certified BMW Classic Partner in de Benelux voor auto’s en daar komen nu dus ook de motoren bij.  Het Ginion Motorbikes team staat vanaf nu paraat voor alle vragen gelinkt aan de aankoop, de restauratie en het onderhoud van parels uit de rijke geschiedenis van het merk. Als eerste Certified BMW Motorrad Classic Partner van de lage landen, krijgt Ginion Motorbikes de rechtstreeks ondersteuning van het moederhuis en kunnen ze zo de meest specifieke vragen beantwoorden.

Stéphane Sertang, CEO van Ginion Group met een grote passie voor klassieke wagens en motoren is bijzonder verheugd : “BMW Motorrad heeft een zeer rijke geschiedenis en samen met het voltallige team van Ginion Motorbikes zijn we erg erkentelijk voor deze ondersteuning van het moederhuis in München. Sinds de lancering van de eerste BMW Motorrad motorfiets, de R32 in 1923, schreef het merk geschiedenis en stond het aan de wieg van talloze technische evoluties. De verschillende opmerkelijke prestaties in de motorsport onderlijnen de pioniersrol dat het merk sindsdien heeft gespeeld en het zijn deze parels uit de geschiedenis die we samen met ons gepassioneerd team in ere willen houden.”

De BMW Motorrad Days zijn de jaarlijkse hoogmis voor gepassioneerde BMW-motorrijders die er gedurende drie volledige dagen kunnen genieten van proefritten, spannende stuntshows, live-muziek en presentaties van de nieuwste modellen van BMW Motorrad. Het Beierse Garmisch-Partenkirchen ontvangt er 40.000 motorfans uit meer dan 40 landen.

Altijd als eerste op de hoogte zijn van het laatste motornieuws?
Download de MaxxMoto App, voor iPhone of Androïd.