Ducati organiseert succesvolle editie #WeRideAsOne

Op 6 Mei kwamen wereldwijd meer dan 15.000 Ducatisti samen bij hun lokale dealers voor een internationale Ducati-dag. Onder de hashtag #WeRideAsOne kon iedereen op Instagram de hoogtepunten van zijn/haar lokale rit posten, en uiteraard was er in België ook een mooie opkomst met verzamelpunt aan het Atomium.

PERSBERICHT

15.000 enthousiastelingen uit de hele wereld verzamelden zich bij hun lokale Ducati dealers om elkaar te leren kennen en samen de tweede editie van #WeRideAsOne te beleven. 

Parijs, New York, Keulen, Puebla, New Delhi, Brussel, Ningbo en vele andere steden van de vijf continenten vormden het decor voor de parade die een symbolisch moment vertegenwoordigde voor alle aanwezigen

Amsterdam, Brussel, Parijs, van het Noorden van Nederland, langs België en tot het Zuiden van Frankrijk, de Ducatisti zijn samengekomen in deze emblematische plaatsen om hun passie voor Ducati te beleven.

Alle inhoud gedeeld op het Ducati Instagram kanaal blijft zichtbaar in de “We Ride As One” hoogtepunten

Borgo Panigale (Bologna, Italië), 9 mei 2023 – De tweede editie van #WeRideAsOne werd met succes gehouden op zaterdag 6 mei; het wijdverspreide wereldwijde evenement georganiseerd door Ducati, dat op dezelfde dag liefhebbers van over de hele wereld in staat stelt om samen hun passie voor twee wielen en voor het merk uit Bologna te vieren.

Ook dit jaar hebben 334 Ducati dealers, samen met 159 internationale Ducati Official Clubs verspreid over de vijf continenten, de winnende formule van het evenement gecreëerd en uitgewerkt, door elke route te personaliseren en hun locaties om te vormen tot exclusieve settings voor de dag.

Bij de tweede editie van #WeRideAsOne waren 15.000 Ducatisti uit meer dan 50 landen over de hele wereld betrokken, op het zadel van hun Ducati en Scrambler Ducati motoren. Het hart van het evenement was de parade die ook dit jaar de rode motoren van Borgo Panigale de meest suggestieve straten van de belangrijkste steden zag animeren en kleuren: Parijs, New York, Keulen, Puebla, New Delhi, Brussel, Amsterdam, Ningbo, Pretoria, Tel Aviv, Bogotá, Berlijn zijn slechts enkele van de plaatsen die voor dit moment van echt vermaak zorgden.

Francesco Milicia, VP Global Sales en After Sales Ducati: “#WeRideAsOne is een evenement dat Ducati en haar missie om onvergetelijke ervaringen te creëren voor alle liefhebbers goed vertegenwoordigt. Bij gelegenheden als deze is er een ongelooflijke sfeer die een gevoel van verbondenheid met één grote familie overbrengt, bestaande uit alle Ducatisti, Ducati Official Clubs, dealers en medewerkers van de onderneming. Het zien van duizenden Ducati motoren die samen door grote steden over de hele wereld paraderen is een unieke emotie die ons vervult met trots. Ik had het genoegen om door de prachtige straten van Rome te rijden in gezelschap van MotoGP-coureur Fabio Di Giannantonio, samen met de collega’s van Ducati Roma, die het 10-jarig bestaan vierden, en een heleboel liefhebbers.”

In Frankrijk, net als in de Benelux, was het succes te danken aan een groot aantal initiatieven. Van Parijs tot Brussel en Amsterdam, van het Noorden van de Benelux tot het Zuiden van Frankrijk, in alle regio’s en departementen hebben de Ducatisti massaal gereageerd. Emblematische plaatsen zoals de Mont-Saint-Michel, het Atomium van Brussel, de Mont-Ventoux, de Golf du Touquet, het circuit van Assen en andere bestemmingen hebben groepen Ducatisti van alle generaties en van alle categorieën Ducati ontvangen.
Dit alles was mogelijk dankzij fervente klanten, liefhebbers, Ducati clubs en alle andere gepassioneerden van het merk en het gehele Ducati netwerk, zonder wie dit allemaal niet mogelijk was.

Op haar officiële Instagram-kanaal deed Ducati in realtime verslag van de verschillende evenementen over de hele wereld, door video’s en afbeeldingen van de dag te delen in Instagram Stories. Alle content blijft zichtbaar op het Ducati kanaal in de #WeRideAsOne highlights.

#WeRideAsOne is een uniek format dat voortkomt uit de wens om de Ducatistagemeenschap een ongeëvenaarde ervaring te bieden van plezier en sharing in het zadel van hun motor. Om de passie en de banden die alle Ducatisti over de hele wereld verbinden levend te houden, heeft de motorfabrikant besloten om #WeRideAsOne toe te voegen aan de kalender als een vast jaarlijks evenement dat elke eerste zaterdag in mei plaatsvindt.

#WeRideAsOne #WeAreDucati