BMW Motorrad Day op 4 juni!

Ben je een fan van moto’s of wil je meer ontdekken over de BMW moto’s? Dan is de BMW Motorrad Day de plek waar jij moet zijn! Het wordt een dag die je als motorfanaat echt niet mag missen, ontdek hieronder wat er allemaal te beleven valt.  

Op zondag 4 juni 2023 zal de 10de editie van de BMW Motorrad Day plaatsvinden in de Hangar 66 te Brustem. Deze editie valt samen met de 100-jarige verjaardag van BMW Motorrad. Deze BMW Motorrad Day zal gevuld zijn met toffe activiteiten, animaties, testritten en nog vele andere entertainment.

Geïnteresseerd in het testen van de elektrische BMW CE 04 scooter? Of ben jij meer het type die off road wilt gaan rijden? Beide opties zijn mogelijk op de BMW Motorrad Day! Sensatiezoekers zullen dus tot de gelukkigen behoren, ook BMW Motorrad Partner BigJim neemt deel aan het feest en zorgt voor ongelooflijke stuntshows.

We kunnen natuurlijk het 100-jarige bestaan van BMW Motorrad niet onopgemerkt laten. Daarom voorzien we een exclusieve Expo ‘100 Years BMW Motorrad’, wees er zeker bij want ook allerlei custom bikes zullen er te zien zijn.

Hiernaast kan je zelfs een airbrush tattoo laten zetten of even voor een hapje en een drankje gaan, en om het nog leuker te maken gebeurt dit met geweldige live muziek op de achtergrond.

In grote lijnen gezegd, Make Life A Ride en vier samen met ons deze dubbele verjaardag!

Overtuigd en wil je er ook bij zijn op de BMW Motorrad Day 2023? Stel het niet uit en schrijf je nu in via de volgende link: https://www.motorrad-form.be/BMW-motorrad-day-2023

Wat? BMW Motorrad Day – Belux Edition

Wanneer? Zondag 4 juni 2023

Waar? Hangar 66: Lichtenberglaan, 3800 Sint-Truiden

Volg zeker de sociale media en website van BMW Motorrad Belux om op de hoogte te blijven van alle nieuws en opkomende events:

Website: www.bmw-motorrad.be

Facebook: https://www.facebook.com/BMWMotorradBelux/

Instagram: https://www.instagram.com/bmwmotorradbelux/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCu04WFW_EiUwbxeMAws9wpQ