De Yamaha Season Starters zijn terug voor 2023

Deze drie aantrekkelijke prijsacties samengevoegd in één deal verzekeren rijders van een goede start in ’23


Onlangs maakte Yamaha Motor Europe, branch Benelux de prijzen voor de 2023-modellen bekend. De ‘Yamaha Season Starters’ zijn terug en geven rijders nu nog meer redenen om motorseizoen 2023 met een vliegende (en voordelige) start aan te vangen!

3 acties: één deal
De Yamaha Season Starters omvatten drie aantrekkelijke acties om de aankoop van een nieuwe Yamaha nog gemakkelijker te maken. Zo ontvangt u bij aankoop van een nieuwe Yamaha motorfiets of scooter 21% korting op originele Yamaha accessoires, extra uitzonderlijke aankoopvoorwaarden én 21% korting op Yamaha kleding. U kunt alle drie de Season Starters combineren, maar het is ook mogelijk om slechts één of twee van de voordelen te gebruiken.

21% korting op originele Yamaha accessoires
Met de uitgebreide keuze aan accessoires wordt uw nieuwe Yamaha de motor van uw dromen. Van verstelbare voetsteunen tot extra bagageopties en van lichtgewicht uitlaatsystemen tot verhoogde windschermen. Deze Season Starter verzekert u van maar liefst 21% korting op de volledige accessoire lijst van Yamaha. En om de deal compleet te maken krijgt u ook nog…

Extra uitzonderlijke aankoopvoorwaarden
Een nieuwe Yamaha aankopen is nu gemakkelijker dan ooit. Met flexibele voorwaarden hebt u altijd een aflossingsschema dat bij uw budget past. U rijdt dan voordelig met uw gloednieuwe Yamaha de weg op. Vraag uw Yamaha-dealer naar de speciale aankoopvoorwaarden. Maar er is nog meer:

21% korting op Yamaha kleding
De derde Season Starter geeft u nu een additionele korting van 21% op Yamaha’s exclusieve kledingcollectie. Stijlvol, functioneel en stoer: de nieuwe kledingcollecties van Yamaha brengen fans van alle leeftijden een nieuwe kijk op hedendaagse mode voor een actieve levensstijl. Kies voor stijl en val op met de nieuwe kledingcollecties van Yamaha die passen bij de stijl en kleuren van uw nieuwe motorfiets of scooter.

De Yamaha Season Starters 2023 gelden voor iedere nieuwe motorfiets of motorscooter van Yamaha en bij alle officiële Yamaha-dealers in België en Luxemburg. Haal hier uw voordeel uit en verzeker uzelf van een goede start van het motorseizoen.  De modellen line-up van Yamaha is dit jaar opwindender dan ooit.

www.yamaha-season-starters.be