CHROMEBURNER MOTORPODCAST #53: BOORDEVOL MOTORNIEUWS!

De 53ste ChromeBurner MotorPodcast zit ramvol met gloednieuws. Arno Jaspers (MaxxMoto) en Iwan van der Valk (Nieuwsmotor) beoordelen de waarde van al die nieuwigheden, zoals de noodzaak van een fonkelnieuwe automatische versnellingsbak van KTM. Arno testte de nieuwe CFMoto 450 MT, een lichte, Chinese tweecilinder allroad. Verder gaat het over beroepsavonturier Paul van Hooff die zich (weer eens) in de nesten heeft gewerkt, deze keer in een Colombiaanse gevangenis. Dan komt “Het Salon”, de belangrijkste motorshow van België (misschien) terug, wat ook gezegd kan worden over motormerk Buell.

Raawrrr nieuws is er zat, want qua levering gaat het bij de Kawasaki hybride onverwacht goed en bij een hele serie Honda’s onverwacht slecht. Over slechte levering gesproken, TomTom is daar wereldkampioen in. In de vaste rubrieken speelt, naast TomTom, Arai’s vizierbevestiging een hoofdrol in de beruchte MMM, de MotorPodcast Marketing Misser dus.

Vanaf de (straten)circuits komt er ook positief recordnieuws vanaf het Isle of Man, terwijl Marc Marquez het pokerspel binnen Ducati heeft uitgespeeld.

ChromeBurner MotorPodcast 53 is te vinden op Spotify en Apple Podcasts/ iTunes, de videoversie is te bewonderen op Youtube.

ABONNEER & JE WEET ALTIJD MEER!

https://open.spotify.com/embed/episode/0zgt14RILsILGLaI7H6e8n?utm_source=oembed

ChromeBurner MotorPodcast aflevering #53 links: