Boek je Ducati Multistrada V4 testrit.

Ducati’s best verkochte model is gek genoeg geen volbloed racemachine maar een full option hoogpoter. Om dit model verder in de verf te zetten organiseert Ducati testritten in België, Nederland en Luxemburg met verschillende uitvoeringen van de Ducati Multistrada V4.

Hieronder lees je het volledige persbericht.

Test nu een nieuwe Multistrada tijdens de Multistrada Tour.

Ducati biedt u de gelegenheid de nieuwste Multistrada modellen uit het 2022 gamma te testen tijdens de Multistrada Tour in Nederland, België en Luxemburg. Een unieke kans om zelf te ervaren dat de Multistrada onvergelijkbaar is.

De vierde generatie Multistrada heeft al veel nieuwe Ducatisti veroverd. De Multistrada V4 is doeltreffend op alle soorten wegen, dankzij de dynamische kwaliteiten en soepele levering van het V4 Granturismo motorblok, die garant staan voor een sportieve en opwindende rit op ieder type weg en gemakkelijk off-road rijden. De motorfiets is uitgerust met de allernieuwste technologie : het is de eerste motorfiets ter wereld die is uitgerust met radar voor en achter, voor de Adaptive Cruise Control (ACC) en Blind Spot Detection (BSD) systemen die een waardevolle hulp zijn voor het rijcomfort en de veiligheid, vooral op lange ritten. Bovendien heeft de Multistrada V4 benchmark onderhoudsintervallen met klepspelingcontrole die elke 60.000 km worden ingesteld en hebben alle modellen van de Multistrada familie de exclusieve “4Ever Ducati” garantie, geldig voor 4 jaar met onbeperkt aantal kilometers.

Per dealer zal de selectie nieuwe modellen verschillen. Het exacte overzicht met testmodellen is te vinden bij de voorinschrijving via de Ducati website (www.ducati.com/nl en www.ducati.com/be). De voorinschrijving gaat twee weken voorafgaand aan de betreffende testdagen open.